Turistična kmetija Malovščevo

Prva turistična kmetija na Goriškem je znana po odlični domači kuhinji, vrhunskih vinih in skrbno pripravljenih suhomesnih in drugih izdelkih. Je odlična izbira za večje skupine obiskovalcev, v ponudbi imajo tudi prenočišča.

Rezultat iskanja slik za malovščevo

 

Turistična kmetija Košuta

Idealna postojanja za ljubitelje domače hrane, vina in psov. Ponujajo tudi prenočišča z razgledoma na Spodnjo Vipavsko Dolino.

Rezultat iskanja slik za turistična kmetija košuta

 

Turistična kmetija “pri Rjavčevih”

Turistična kmetija, locirana ob regionalni cesti Ajdovščina – Nova Gorica, v kraju Šempas ponuja okusne domače jedi, suhomesne izdelke in odlična vina.

 

Butična vinska klet “Lepa Vida”

Tri generacije z veliko predanostjo pridelujejo 6 različnih sort vin. Vsakodnevno predanost trdemu delu in dolgoletne izkušnje tako v vinogradu kot v kleti je mogoče zaznati v vsaki steklenici odličnega vina.

Rezultat iskanja slik za butična vinska klet lepa vida

 

Gostilna pri Olgi

Gostilna ” Pri Olgi ” se nahaja v Vitovljah tik ob regionalni cesti Nova Gorica – Ajdovščina in  se ponaša z dolgoletno tradicijo, pestro ponudbo in kvaliteto. Prijeten ambient in prijazno osebje vas pričakujeta.

 

Picerija GRAD Ozeljan

Grajski dvorec v Ozeljanu slovi po odličnih picah iz krušne peči in palačinkah. Ponujajo pa tudi mesne, zelenjavne in ribje jedi, testenine, njoke in še veliko drugega. Združujejo slovensko kuhinjo s pridihom italijanske.

Rezultat iskanja slik za picerija grad ozeljan

 

Gostilna Termika

Gostilna Termika se nahaja v Kampu Park Lijak in ponuja lokalne in sezonske jedi. S skrbno izbrano kulinariko vam pričarajo nepozabno doživetje.

Rezultat iskanja slik za gostilna termika

 

Okrepčevalnica “Ku dobro”

Okrepčevalniva se nahaja na pristajališču jadalnih padalcev Lijak, ob regionalni cesti Ajdoščina – Nova Gorica. Slovi po bogati ponudbi sezonskih veganskih jedi.

Fotografija osebe Okrepčevalnica Ku dobro.

G